10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Årsag tid sjov time. Men i de senere år en tendens til at udviske grænserne mellem arbejde og fritid, kontor og hjem, og alvoren af ​​spillet til fordel for sidstnævnte. Det skal bemærkes, ikke uden glæde: at du ti interiør, der er tydeligt illustreret.

Red Bull

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Amsterdam, Holland

Konceptet projektet var at skabe et interiør, der svarer til den filosofi Red Bull. Den chefarkitekt af Sid Lee Arkitektur Bureau Jeanne Pelly foreslog brugen af ​​princippet om to modsatte og komplementære halvdele af den menneskelige hjerne: årsag versus intuition, kunst mod industrien, mørke mod lys, engle mod dæmoner.

Værelser hule af facetterede metaldele og snoede korridorer inde i rekonstruerede skibsværft dock legemliggøre ideen om dikotomi plads, fælles områder flyde ind private værelser, sort bliver hvidt og omvendt. Et af målene for projektets forfattere var at kombinere enkelhed og brutalitet industribygninger med en aktiv, sporty livsstil selv, som er forbundet med Red Bull. "Energien er ikke tabt, den energi - videredistribueres" - lyder som, at en af ​​de slogans i selskabet, og interiøret er stærkt illustrerer - klipper på den ene side og en skate park på den anden. Surreal billede tilføjer en udsigt fra vinduet i det gamle skibsværft med de stadigt sejlpinde op halse af kraner og russisk ubåd, som allerede er blevet en anakronisme.

Adobe, det nye hovedsæde

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Utah, USA

Den første hovedkvarter af Adobe i San Jose (Californien) minder, ifølge vidner, rumstationen. Det nye kontor i Lehi (Utah) er designet af eksperter fra den arkitektoniske studiet i samarbejde med åndeløs Studio WRNS Studio. Rummet er designet til 1.000 medarbejdere. Under opførelsen af ​​bygningen blev det brugt en masse glas og dermed hersker i naturligt lys og har en enorm åben plads. hovedkvarteret for væggene er malet gade kunstner El Mac og Mike Giant tatovering mester. Malet på væggen af ​​de vigtigste atrium af pigen symboliserer børnenes spontanitet, som er egnet til at skabe virksomhedens medarbejdere og de mennesker, der bruger produkterne fra Adobe. Udformningen af ​​en masse computergrafik og digital print. Ergonomisk plads bidraget til at udstyre campus fuld størrelse basketballbane, klatrevæg, swimmingpool, bordtennisbord, et motionscenter og en café. "Playful interiør er en afspejling af den kreative selskabets virksomhed Adobe", - siger forfatterne af projektet. Alle af dem er stadig kun misundelse.

Pride & Glory Interactive, reklamebureau

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Krakow, Polen

Nyt reklamebureau kontor Pride & Glory Interactive i de tidligere fabrikslokaler i Krakow, Polen, designet af polske arkitekter Morpho Studio. Neighborhood Zablocie, hvor kontoret blev dannet tilbage i midten af ​​det XIX århundrede, da de første industrivirksomheder blev bygget her. Nu er dette område, såvel som mange industrielle områder i Europa, oplever en renæssance, bliver en høvding i Museum of Modern Art.

Hovedkontoret for agenturet Pride & Glory Interactive er beliggende i et tidligere kabel fabrik. lokaler med projektet Den grundlæggende idé er ganske paradoksal: at bevare atmosfæren i et industrielt anlæg og harmonisk passer ind i det elementer, der skaber komfort i hjemmet. Designet anvendte fundet i ryggen af ​​gamle ting: hylder, reception og et par borde lavet af planker er tilbage efter fjernelse af 100 år gamle hus på en af ​​ejerne af agenturet. Et vigtigt element i organiseringen af ​​rummet er blevet et åbent køkken med spiseplads, som ifølge forfatterne til formål at forene mennesker, der arbejder sammen - derhjemme. Det er også en fremragende belysning blev fundet af designere - pærer hængende fra loftet på kabler, svarende til internettet.

Google, det nye hovedsæde

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

London, Storbritannien

British Google flyttet ind i en ny bolig, på udformningen af ​​som arbejdede talentfulde arkitekter og designere PENSON studie. Rummet viste sig utroligt eklektisk, hyggelig, munter, uden at miste funktionalitet. Situationen for det meste indrammet i retrostile og kaldes "Bedstemor lejlighed" som minder om en klassisk engelsk stue på den gamle kvinde - uld osmannerne, puder, gyngestole. For gulve, blev naturtræ planker og tæpper valgt. Også for efterbehandling almindeligt anvendte genbrugsmaterialer. Hele kontoret opfattes som ét stort åbent rum, fremhæver tematiske zoner: et mødelokale kaldet rådhuset, med plads til op til 200 personer; Lala bibliotek med en enorm halvcirkelformet hvid sofa og farverige puder; Secret Garden - for dem, der er trætte af at sidde på kontoret; en tagterrasse med bløde bænke, omgivet af en grøn hegn, med panoramaudsigt over London, "Velvet Room", hvor vægge og sofaer er dækket med grønt klæde i stil med en britisk pub. Hertil kommer, en rigtig køkkenhave lagt ud på niende etage, hvor du kan gøre noget med sin egen fabrik, indspillede. Lee Penson, grundlægger af designet bureau, siger om projektet: "Alt her er lavet til folk. Kroge, komfortable, bløde hjemmesko, tæpper, puder, sofaer, god mad og frisk luft - alt, der slapper, beroliger, mens tvinger fantasi til arbejde, er i hovedkvarteret for Google ".

Yandex II

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Petersborg, Rusland

Kontoret for Internet selskab "Yandex" St. Petersborg blev skabt af russisk studio Za Bor Architects. Za Bor Arkitekter og "Yandex" har samarbejdet for anden gang - på kontoret, åbnede i 2008, er det blevet en magtfuld gennembrud i historien om moderne design i Rusland og har vundet flere arkitekturpriser. Det andet projekt - er placeret i samme bygning kontor, det dobbelte af den tidligere samlet areal på 3310 kvadratmeter. m, hvoraf 200 meter - en lang korridor. Med sine design arkitekter skulle løse to udfordringer - først, rationelt organisere ekstremt komplekse rum strækker sig langs aksen af ​​den centrale korridor; for det andet, visuelt afspejler retningen af ​​virksomheden. Arkitekter Peter Zaytsev Arseniy Borisenko og besluttede at bruge en korridor-desk-system, placeret langs korridoren peregovornye- "celle", arbejdsområder og usædvanlige genstande, hvilket giver dem en bestemt funktionalitet. Gæster er bogstaveligt inden tjenesten "Yandex": Efter korridorerne, de ser de velkendte felter for login og password til mail og ved hvert skridt støder symboler og velkendte ikoner, selvom de ikke altid er let at finde - bittesmå pixel ikoner forvandlet til et multimeter 3D-objekter . Kontoret har et fitnesscenter, spisestue, brusere og et par cafeer. Mødelokaler, to auditorier, samt udstyret med fantasy job.

Lego PMD, hovedsæde

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Billund, Danmark

I dette embede, og skal være "legetøj" af virksomheden, og selv skandinavisk - intet streng og alvorlig, en masse lys, åbne rum, lyse muntre farver og originale funktionelle løsninger. Alt dette kom op og legemliggjort designere Rosan Bosch og Rune Fjord. Værelse design er fokuseret på spillet, vække fantasi. Hovedidéen i designerne var at skabe et interiør, der vil hjælpe arbejderne til at vende tilbage til deres egen barndom: hængende broer, pakket ind i tykke blå klud, og skaber en følelse af at gå på en sky. Stråler fra "skyen" på et særligt rør, kan du hurtigt komme ned til første sal. En anden ekstraordinær idé - originaliteten skala: på en væg viser en kæmpe-LEGO mand, gående blandt de "græsstrå" flere meter høje og i området til kaffepauser er borde med indbygget miniature træ bonsai. Denne usædvanlige sammenstilling frigør fantasien og hjælper med at komme væk fra de stereotyper af skalaen. Således designerne formået at rent faktisk slette linjen mellem leg og arbejde.

Microsoft, hovedsæde

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Wien, Østrig

Microsoft design virksomhed hovedkvarter i Wien engageret eksperter INNOCAD Arkitektur arkitektvirksomhed. Formålet med projektet var i en harmonisk integration af det sociale liv i arbejdsmiljøet. Resultatet er en sjov, laid-back office med en miljømæssig smag. Der er et tema plads til forhandling, "jagthytte", fuldt indrettet i træ, og "hav" - med indbygget akvarium. Gangene er dekoreret med naturlige prints malet på en grøn gulv-line, lys, transparente glasvægge gøre rummet dimensionsløs. Der er mange oprindelige funktioner: X-ray computerbilleder på bagsiden af ​​modtagelse, lodne mur af kunstigt græs og, selvfølgelig, spillehal. Blev lagt særlig vægt på det rekreative område, hvor tilfældigt arrangeret bløde mini-sofaer og puffer, en form, der minder om computer dele. For at komme til det rekreative område, du har brug for at glide ned fra anden sal i en ægte børnerutsjebaner.

Vitus Bering Innovation Park

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Horsens, Danmark

Innovation Center for iværksættere opkaldt efter Vitus Bering - projektet med den danske tegnestue C. F. Møller. Det grundlæggende koncept her var den visuelle udformning af ideen om løbende faglig udvikling. Refleksion findes i udseendet af vindeltrapper, fremstillet af fibercement, som er et symbol "udøvelse op." Bright grøn trappe er lavet i form af bånd, ovivayuschey væg af atriet, passerer det gennem alle seks etager i bygningen og slutter med adgang til taget. Tilpasset trapper design er beregnet til rent faktisk at forenkle flytte mellem flere klasseværelser, kontorer og mødelokaler og visuelt forene dem. En del af taget tildelte rekreative område: en smuk udsigt over byen og afslappende behageligt miljø. En anden interessant detalje - det intelligente klimaanlæg (innovation center og den anden bør ikke være), som er tilpasset i forhold til antallet af mennesker til stede i hvert værelse.

Kabel Industri, hovedsæde

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Empoli, Italien

Bygningen af ​​det centrale kontor Kabel Industri, som udvikler bank software i Empoli - oprettelse af italienske designer Massimo Mariani. Det samlede areal af objektet, som et skib fra filmen "Rumrejsen" og besætter tre etager - 4500 kvadratmeter. M. Den første sal er helt overgivet til udstillingsrummet, i virkeligheden, det er under jorden - inden byggeriet omkring bygningen blev gravet en grøft, så seedet græsplæne. Om natten, takket være den korrekte placering af armaturer, som rum er fyldt med lys og give indtryk skyhøje rumskib. Interiøret brugt mange farvet glas, som er koblet med det fluorescerende lys genererer inde monokrom kontor imponerende lyseffekt. Temmelig afdæmpet farver på væggene fortyndes med lyse tilbehør - farverige borde, slående designer lænestole med fodskamler usædvanlig form. På de øverste etager er kontorer og kontorer, adgang til gårdhave og terrasse. Alle designet i samme stil - arkitektonisk form, ledbånd, indgange, møbler, dekoration. Skjult under taget af en stand-alone solcelleanlæg, der gør bygningen helt selvforsynende.

Facebook, den nye bygning (projekt)

10 kontorer, der ser mindre tilbøjelige til kontorer

Californien, USA

Den nye campus skal udskiftes med et socialt netværk designet af Frank Gehry, patriarken (han '84), der vil give odds for mange unge mennesker. Desuden er han af de sjældne arkitekter, der formår at opfylde kundernes krav og samtidig passe ind i budgettet. Den nye bygning vil være en stor Facebook i størrelse, men meget enkel i arkitektur - ligesom en hangar eller lager. Men for sådan en progressiv virksomhed det vigtigste - den funktionalitet og brugervenlighed snarere end ekstravagant look. Nedenunder - parkering i stueetagen og på taget vil der være haver - grøn antyder så meget, at der fra en afstand bygningen vil være, ifølge Mark Zuckerberg, ligne en grøn bakke. Og dette i øvrigt er også et design kursus, som ikke vil gå påskønnet. Facebook fænomen som et symbol på åbenhed og et nyt kontor vil være den største åbne-arbejdsplads på planeten - det er designet til 2800 mennesker (det vil være software-udviklere). Den gamle bygning vil blive forbundet til den nye tunnel, som vil passere under motorvejen.