Byhus til en ung familie i Montreal

• Rækkehus til en ung familie i Montreal

Byhus til en ung familie i Montreal

APPAREIL arkitektur moderniseret byhus areal på 167 kvadratmeter i Montreal (Canada) for en ung familie, giver det en frisk og nordisk karakter. Til genopbygning af en typisk duplex arkitekter valgte en minimalistisk og elegant skandinavisk stil. Først og fremmest, arkitekterne forvandlet to separate lejligheder i en enkelt familie bopæl. Enkel og roligt design af facaden svarer til de sædvanlige stil rækkehuse og smelter sammen med de omkringliggende bygninger.

Tilfredsstillende kunders anmodning om rummelige opholdsområder og et veloplyst, har designerne skabt en stor flade af åbent. Store skydedøre og vinduer i køkken og spisestue, med udsigt over grønne og hyggelige gårdhave, skabe en sammenhæng mellem det indre og ydre.

For at opdele rummet i separate zoner uden at tilføje skillevægge, har sponsorerne spillet med forskellige niveauer og mængder. Beliggende i centrum af stueetagen stue er forsænket med omkring 40 centimeter, sammenlignet med resten af ​​lokalerne, hvilket skaber en vis ramme i rummet og skaber en følelse af komfort. Den rummelige og lyse mezzaninen brugt af glas, hvilket gør det muligt at etablere en visuel forbindelse til første sal. Trappen, som nu er i fokus for opmærksomhed, som har glas kabinet, tillader lys at være frit distribueres rundt i huset. bioklimatiske undersøgelser blev udført før reparere. De oplysninger, for eksempel på strømmen af ​​naturligt lys og varmeforbrug, henholdsvis bidrog til at genoverveje den plads og har haft en positiv indvirkning på opbygningen ydeevne. Den polerede betongulv er valgt primært af miljømæssige grunde; det reflekterer lys og holder varmen fra solen, hvilket er en vigtig faktor, især om vinteren. Nye vægge giver høj fald effektivitet for opvarmning og afkøling omkostninger.

Blev lagt særlig vægt på brugen af ​​lokale materialer. Trapper, en del af gulvet og custom-made indbygget i møbler - alle fremstillet af asken af ​​lokal oprindelse. Den forreste facade af huset er dækket med klodser fra genanvendte komponenter, mens den bageste del er foret med hvidt cedertræ, som vokser i den lokale region.

Foto: Francis Pelletier

Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal Byhus til en ung familie i Montreal